Menü

2017 TURISZTIKAI TELEPÜLÉSEK VETÉLKEDŐJE – A CÍMÉRT HAJDÚSZOBOSZLÓ IS VERSENYZETT!

2018. január 29
megtekintések3610
2017 TURISZTIKAI TELEPÜLÉSEK VETÉLKEDŐJE – A CÍMÉRT HAJDÚSZOBOSZLÓ IS VERSENYZETT!

Hajdúszoboszló többször elnyerte már az Év Turisztikai Települése díjat az évek során – A 2016-os évben, több mint 200 ezer utazó értékelte Hajdúszoboszlót, a szallas.hu oldalon meghirdetett versenyen. Ez alkalommal a második helyet sikerült megszereznie.

 

2017 – verseny a címvédésért

Több kategóriában is indult a fürdőváros, így nem meglepő, hogy nemcsak az év turisztikai települése címért szállt harcba, hanem az év szállása címért is.
Az év szállás helye versenyen, végül az első helyezett egy 4 csillagos Hajdúszoboszlói-Hotel lett.
Kiváló motivációként is szolgált, hogy értékes nyereményeket sorsoltak ki a voksolók között.
A szallas.hu nem fukarkodott a szálláshelyekkel – lenyűgöző, pihenésre és kikapcsolódásra alkalmas utazási helyeket tüntettek fel -  a több mint 161 ezer szavazó nagy örömére.

 

Hajdúszoboszló a fürdőváros, apartman

Hajdúszoboszló a fürdőváros, egész éves programokkal várja látogatóit.

 

Hajdúszoboszló-újra a legkedveltebb nyaralóváros

Az eredmények magukért beszélnek. Hajdúszoboszló 2.helyezést ért el a tabellán, sok más remek szálláshelyet utasítva a háta mögé. Ez tovább erősíti azt, hogy Hajdúszoboszló jó irányban tart a fejlődés útján – továbbra is vonzza az utazókat, a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.  Fejlesztéseivel, színes programkínálatával, szórakozóhelyeivel és pompás éttermeivel Hajdúszoboszló mindenki számára kínál egy feledhetetlen lazítást – legyen szó nyári vagy téli időszakról.

Ha régóta terveznek nyaralást vagy épp „telelést” mindenképp jó választás Hajdúszoboszló – autóval, vagy busszal könnyedén megközelíthető számos más település (többek között a cívisváros, Debrecen is).
http://www.armadaapartman.hu/blog/hajduszoboszlo-tersege-is-csodaszep

 

Ha Hajdúszoboszló – akkor a szállást az Armada Apartman biztosítja!

Hajdúszoboszlói apartman – Armada Apartmanok minden korosztályra: családi szállásaink között többféle opció is megtalálható, hogy minden igényre megfelelő megoldást kínálhassunk Önnek és családjának! Apartmanjaik a teljesség igénye nélkül felszereltek, az egyszerű modern megjelenéstől a lux kategóriáig –baráti összejövetelekhez, páros kirándulásokhoz, kis és nagycsaládosoknak is tökéletes választás!
http://www.armadaapartman.hu/objektum/armada-family-premium-hajduszoboszlo-apartman