Menü

Mire kell odafigyelnünk a napozásnál?

2017. július 06
megtekintések3782
Mire kell odafigyelnünk a napozásnál?

A napozásnak vannak aranyszabályai, amit mindenképp be kell tartanunk, ha nem akarunk leégni, illetve szépen, egyenletesen szeretnénk lebarnulni. Ha gyerekkel utazik az ember, akkor bőrük érzékenységére is különösen oda kell figyelni. 

A nap káros sugarai nemcsak bőrünknek árthatnak, de komoly veszélyforrás is lehet, hiszen könnyen napszúrást kaphatunk. Minél világosabb a bőrünk, annál jobban kell figyelni, hogy megfelelő faktorszámú naptejet használjunk. 

 

hajdúszoboszló apartman napozássi lehetőséggel

Akár belföldön-akár külföldön nyaralunk, a naptejet ne hagyjuk otthon!

 

A NAPOZÁS LEGFONTOSABB SZABÁLYAIRÓL


  1. Örök szabály, hogy délelőtt 10 és délután 3 óra között lehetőleg ne tartózkodjunk a napon, az érzékeny bőrűek pedig árnyékban sem. Félárnyékban is barnul a bőrünk, ráadásul így nem tesszük ki magunkat a veszélyes napsugárzásnak sem.

  2. Naptejünk vásárlása előtt érdemes elolvasni, hányas faktorszámú a termék, továbbá milyen UV-szűrővel rendelkezik. 

  3. Többször ajánlatos bekenni, befújni magunkat a nyaralás ideje alatt. Bőséges mennyiséget használjunk, amit egyenletesen oszlatunk el bőrünkön. Amennyire fontos a fényvédő krémek használata napozás alatt, annyira fontos a napozás utáni védelem is. 

  4. Válasszunk valamilyen könnyű állagú krémet vagy spray-t, amit egyenletesen eloszlatva további védelmet nyújt, hogy bőrünk elkerülje az irritációt, illetve nyugtassa az esetlegesen leégett bőr felszínét.

 

A TÖKÉLETES NYARALÁSHOZ HAJDÚSZOBOSZLÓI SZÁLLÁSUNKON IS MINDENT MEGTALÁL


Hajdúszoboszlói apartmanunk udvarán a családok számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt fedett filagóriánk, ahol egy trendi, egységes raklap „lounge” lett kialakítva, amit megspékeltünk sütő-főző, illetve grillező elemekkel is, hogy vendégeink kényelme és pihenése a lehető legjobb legyen. A gyermekek teljes igényű kikapcsolódása érdekében hatalmas játszóteret építettünk ki. Komplett fa játszótér, trambulin, illetve található nálunk egy három méter átmérőjű szabadtéri gyermekmedence is, ezzel fokozván a játék örömét. Emellett  egy óriási füves szabadtér is a gyerekek rendelkezésére áll.

Hajdúszoboszlói apartmanjainkat főként családok számára alakítottuk ki, ezen kívül a város szívében helyezkedik el. Alig 5 perces sétára terül el a Gyógy- és Strandfürdőtől, mely kifejezetten a kisgyermekes családok célszegmense. 

 

hajdúszoboszló armada apartman kültéri napozás

Armada Family Prémium Apartman kültéri látkép, Hajdúszoboszló