Menü

Emelkedj a magasba! Nézd meg Hajdúszoboszlót madártávlatból!

2018. február 06
megtekintések3841
Emelkedj a magasba! Nézd meg Hajdúszoboszlót madártávlatból!

Egy igazán egyedi élmény Hajdúszoboszlón!

 

Mindig is vágytál arra, hogy séta repülj egyet? Szeretsz fotózni, de még nem volt alkalmad madártávlatból? Eljegyzésre készülsz és valami igazán kreatívra vágysz?
Ha a válaszod igen, látogass el Hajdúszoboszlóra! Ha szeretnéd magadat vagy épp valamelyik családtagodat meglepni ezzel a páratlan élménnyel, javasoljuk, kössétek össze a közelgő hosszú hétvégével! A hajdú-fly pilótái szakképzettek, így biztos kezek között szárnyalhatsz a magasban!

 

LESS BE A PILÓTAFÜLKÉBE!

 

A felszállás a repülőtérről történik és az alábbi repülési módok közül választhatsz:

  • sétarepülés
  • hőlégballonozás
  • sárkányrepülés
  • ejtőernyőzés

További információk:

www.hajdufly.hu

 

Hajdúszoboszló a valódi pihenésért!

Ha már magasból is láttad Hajdúszoboszlót, miért ne töltenél pár napot ott? Rengeteg színes programmal, kiváló alkalmat biztosít egy romantikus hétvégére. A repülés okozta izgalom miatt ajánljuk, hogy látogasd meg a Hungarospa-t, ahol egy hosszú wellness keretein belül kiengedheted a fáradt gőzt és élményekben gazdaggá is válik a felüdülés!

 

Őrizd meg egészségedet egy rövid sétával a hajdúvárosban!

Látogasd meg a város nevezetességeit, vesd bele magad az igazi hajdúsági életérzésbe – kiváló éttermekkel, magyaros ízekkel és persze zamatos magyar borokkal válik kerekké az élmény!

 

 

Éld ki nálunk a főzési szenvedélyedet!

Ha az időjárás kedvező és esetleg többen jönnétek, akkor a kerthelyiségben csaphattok egy laza grillpartit, ahol beszámolhattok a repülés élményéről, megmutathatjátok az összes fotót – szinte biztos, hogy az ötlet sikert fog aratni és másokat is rávesztek erre a kihagyhatatlan ajánlatra!

 

kedvenc ételreceptjeink

 

Családbarát, modern apartmanokkal várunk!

A szállás miatt sem kell aggódnod – a hajdúszoboszlói szállások közül meleg szívvel ajánljuk neked az Armada Apartman házait;  érkezz egyedül vagy párban, baráti körrel vagy nagycsaláddal, mindenkinek lesz helye! Modern, korszerű apartman házaikban minden felszerelés megtalálható, ami a mai kor igényeihez mérhető –ide tartozik a wifi is – továbbá saját belső parkolóval és biztonsági kamerarendszerrel ellátva az értékeid miatt sem kell aggódnod!

 

HAJDÚSZOBOSZLÓ TÉGED IS VÁR!

 

Tekintsd meg apartmanjainkat!

címkék: