Menü

Belföldi utazás, ami egy kiváló program hosszú hétvégére!

2018. február 02
megtekintések3752
Belföldi utazás, ami egy kiváló program hosszú hétvégére!

A hosszú hétvége kitűnő lehetőség a wellnesshez!

A belföldi utazás mindig kellemes kikapcsolódást adhat: március 15-én egy négynapos, hosszúhétvége páratlan lehetőséget nyújt arra, hogy egyedül vagy a párjával, kiscsaláddal vagy nagycsaláddal jól érezzék magukat!  Számtalan színes programkínálat várja Önt megye szerte, ha azonban valami különlegesre vágyik, látogassa meg Hajdúszoboszlót!

 

Hajdúszoboszlói élmények a család minden tagjának!

 

Hajdúszoboszlón mindenki megtalálhatja a maga számára leginkább megfelelő kikapcsolódási pontot – kiváló éttermek, rengeteg nevezetesség mellett az igazi felüdülést a Hungarospa és Hajdúszoboszlói Gyógy-és Strandfürdő szolgálja.
Pihenje ki az év eleji újrakezdés fáradalmait, vagy csak egyszerűen töltsön minőségi időt együtt a családtagjaival, párjával, gyermekeivel!

 

Hajdúszoboszló, a felüdülő város!

A hajdúszoboszlói gyógyvíz csodákra képes, orvosolhatja a legtöbb mozgásszervi panaszt, reumatikus fájdalmat. Sokféle betegség enyhítésére is ajánlják ezen vizekben való pancsolást– a 75 fokos termálvíz nagy mennyiségű ásványi anyag tartalommal rendelkezik.
Ha felhőtlen szórakozásra vágynak, akkor mindenképp látogassa meg a Hungarospat, ahol a család legkisebb tagjai is nagyszerűen fogják érezni magukat!

 

hungarospa az év fürdője 2017

 A Hungarospa az év fürdője lett a 2017-es évben!


Az utazás nem jelenthet gondot!

A belföldi utazás másik nagy előnye, hogy az utazás megoldható vonattal, busszal vagy autóval, tehát aránylag könnyű megközelíteni az adott várost - ha Hajdúszoboszló mellett voksolunk, érdemes meglátogatni Debrecent is, ami szintén könnyen elérhető így.  További előnyökhöz sorolható, hogy szinte mindig fellelhetőek szezonális kedvezmények, belföldi utazáshoz.

Modern és stílusos apartmanokkal a pihentető kikapcsolódásért

Hajdúszoboszló szállás tekintetében is páratlan kínálatokkal jeleskedik: az Armada Apartman házai tökéletes szálláshelyei azoknak, akik szeretik a korszerű, modern és stílusos apartmanokat. Gondolnak az egyéni utazókra, a párban utazókra és a családosokra is – kiválóan felszerelt szállásaik mellett szól még az a tény is, hogy mindössze öt perc sétával megközelíthető a fürdőkomplexum is!

 

Nézzen szét nálunk!


 

Tekintse meg apartmanjainkat!