Menü
 • A jacuzzi élettani hatása
  2018. május 19
  megtekintések3942
  A jacuzzi világszerte kedvelt és ismert hidromasszázs technika, amelynek egészségmegőrző hatása több, mint kiemelkedő. A masszírozó vízsugár egy jó hőmérsékletű víz és levegő elegye, amely ellazítja az izmokat, felgyorsítja a vérkeringést, megnöveli a sejtek oxigénellátását anélkül, hogy ezzel megterhelné a szervezetet.
 • WELLNESS HAJDÚSZOBOSZLÓN: GONDTALAN PIHENÉS ÉLVONALBAN!
  2018. március 28
  megtekintések4446
  Hajdúszoboszló fürdőkomplexuma négy különböző területre osztható, és maximális kikapcsolódást biztosít az idelátogatók számára.
  Az Aqua Palace egész évben várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket – tematikus medencékkel, baba barát fürdővel, nagyobbaknak pedig csúszdával teszik méltán szimpatikussá és közkedveltté a helyet.
 • TÖLTSD A TAVASZT A CSALÁDDAL HAJDÚSZOBOSZLÓN!
  2018. március 20
  megtekintések4607
  2018 tavasza enyhének ígérkezik-használja ki Ön is!
  A tél szürkesége lassan oda, az időjárás nekünk kedvez – ugyanis enyhe tavasz várható!
  A vártnál korábban érkező enyhe időjárás ideális alkalom arra, hogy kimozduljunk a hétköznapok monotonitásából, a hétvégére pedig kiváló lehetőséget az elutazáshoz!
 • Gasztronómiai élvezetek Hajdúszoboszlón a hajdúsági ízek fesztiválján
  2018. március 12
  megtekintések3825
  Három napos rendezvénnyel várja a látogatókat a Hajdúsági Ízek Fesztiválja Hajdúszoboszlón!
  Ismerje meg a hajdúság ízeit egy fantasztikus hangulatú fesztivál keretében!
  A fesztivál célja, hogy megismertesse a hajdúság ízeit, receptjeit, fogásait tradicionális és modern köntösbe csomagolva.
 • Közös nyaralás a barátokkal: Így szervezd meg könnyedén!
  2018. március 10
  megtekintések5185
  Jön a nyár, a baráti társaság pedig már legalább egy éve gondolkozik egy közös nyaralás ötletén, ahol mindenki részt vehet – akár egy osztálytalálkozó is létrejöhetne!
  Van pár szempont, amire érdemes egy ilyen nyaralás előkészületeiben figyelni.
 • Gyógyuljon Ön is Hajdúszoboszlón!
  2018. március 07
  megtekintések4618
  Ha kipihenné az óévet, vagy szeretné egészségesebben kezdeni az újat, akkor ajánljuk Önnek a Hajdúszoboszlói gyógyvizet!
 • Hurrá, nyaralunk! Vigyünk magunkkal biciklit vagy ne?
  2018. február 28
  megtekintések4112
  Aki szeret aktívan nyaralni, annak alapfelszerelésébe tartozik a bicikli – ha családostul történik a nyaralás, akkor külön élmény a kisebbek számára, ha biciklivel fedezik fel az úti célra vonatkozó látnivalókat, mindazok mellett, hogy együtt sportol a család.

  De érdemes-e magunkkal vinni a biciklit, ha autóval utazunk?
 • Miért hajdúváros Hajdúszoboszló?
  2018. február 26
  megtekintések3959
  Kik azok a hajdúk? Honnan ered a hajdúváros megnevezés?
  A hajdúk eredetileg fegyveres marhapásztorok voltak. Feladatuk volt a marhacsorda őrzése, annak védése is a rablók és ragadozó állatok ellen.
 • Durrdefekt a biciklitúrán. Mi a teendő?
  2018. február 24
  megtekintések4246
  Szinte elkerülhetetlenek az ilyesfajta balesetek, hiszen elég egy durva kő, vagy egy kiálló faág és máris kész a baj. Egy tapasztalt bicikliző számára azonban mégsem történik olyan tragédia – tudja, mit hogyan tegyen, hogy minél hamarabb újra két kerékre pattanjon, és ne csorbuljon az élmény hatása.
  Mit tehetünk, hogy megelőzzük a durrdefektet?
  -Olvasson tovább!-
 • Babás családdal nyaralunk? Ezekre figyeljünk oda!
  2018. február 14
  megtekintések3897
  Ha alkalom adódik rá, hogy együtt nyaraljunk egy hozzánk közeli családdal, akinél kisbaba, kisgyerek van, figyelnünk kell pár általános szabályra. Így biztosíthatjuk, hogy mindenki számára maradandó emlék marad a közös nyaralás!
 • HAJDÚSZOBOSZLÓ TAVASZI PROGRAMAJÁNLÓ 2018
  2018. február 12
  megtekintések5754
  Ha Hajdúszoboszlón tervezed a pihenésed, vagy családi kiruccanásra van lehetőségetek, akkor mindenképp érdemes tájékozódni a programokról, hiszen számos kiváló élménnyel dobhatod fel az itt töltött időt!
 • Emelkedj a magasba! Nézd meg Hajdúszoboszlót madártávlatból!
  2018. február 06
  megtekintések4036
  Egy igazán egyedi élmény Hajdúszoboszlón!
  Mindig is vágytál arra, hogy séta repülj egyet? Szeretsz fotózni, de még nem volt alkalmad madártávlatból? Eljegyzésre készülsz és valami igazán kreatívra vágysz?
 • Belföldi utazás, ami egy kiváló program hosszú hétvégére!
  2018. február 02
  megtekintések3947
  A hosszú hétvége kitűnő lehetőség a wellneshez!
  A belföldi utazás mindig kellemes kikapcsolódást adhat: március 15-én egy négynapos, hosszúhétvége páratlan lehetőséget nyújt arra, hogy egyedül vagy a párjával, kiscsaláddal vagy nagycsaláddal jól érezzék magukat!
 • 2017 TURISZTIKAI TELEPÜLÉSEK VETÉLKEDŐJE – A CÍMÉRT HAJDÚSZOBOSZLÓ IS VERSENYZETT!
  2018. január 29
  megtekintések3860
  Hajdúszoboszló többször elnyerte már az Év Turisztikai Települése díjat az évek során – A 2016-os évben, több mint 200 ezer utazó értékelte Hajdúszoboszlót, a szallas.hu oldalon meghirdetett versenyen. Ez alkalommal a második helyet sikerült megszereznie.
 • 2017-BEN RÓLUNK MONDTÁK VENDÉGEINK
  2018. január 24
  megtekintések4032
  Fontos összegeznünk az elmúlt év eredményeit – ezt pedig Önök által tennénk meg, hiszen a vendégeink véleménye a legfontosabb visszajelzés, amit kaphatunk.
 • 2017 A FEJLESZTÉSEK ÉVE VOLT HAJDÚSZOBOSZLÓN
  2018. január 15
  megtekintések3855
  Hajdúszoboszló újabb turisztikai fejlesztéseken dolgozik, hogy az idelátogatók még több élményben részesülhessenek – az idei év fejlesztéstervei már önmagában sok meglepetést tartogatnak.
 • Horgászati lehetőség télen, Hajdúszoboszlón
  2018. január 09
  megtekintések4146
  A téli időszak nem kedvez a horgászok számára, hiszen a legtöbb víz befagy, és megannyi halfaj pedig elvermel. Az igazán megszállott horgászok számára azonban a mínuszok sem jelentenek akadályt, hiszen létezik a lékhorgászat is, illetve vannak meleg vizes tavak is, ahol reménykedve dobhatják be a csalijaikat, ahol nagy valószínűséggel akad is valami a horogra.
 • AZ ÉV FÜRDŐJE – HAJDÚSZOBOSZLÓ, HUNGAROSPA
  2018. január 03
  megtekintések4044
  A turizmus fellendítésére készült program keretein belül ötmilliárd forinthoz jut Hajdúszoboszló. A támogatásból nem csak a fürdőt fejlesztik tovább, hanem a környék átalakítását is tervezik.
 • Miért látogassunk Hajdúszoboszlóra télen?
  2017. december 30
  megtekintések3920
  A hidegebb idő beálltával sem kell lemondanunk a kikapcsolódásról Hajdúszoboszlón, legyen szó kültéri vagy beltéri programokról. Hajdúszoboszlón, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma található, amely egész éves nyitvatartással várja vendégeit. A fedett élményfürdő, az Aqua Palace három szinten kínál egyedi igényeknek is megfelelő szolgáltatásokat –legyen szó fitness-ről,wellness-ről, masszírozásról, szaunázásról, így gondoskodva a testi-lelki felüdülésről.
 • Téli kikapcsolódás – Miért „pihenjünk” belföldön télidőben?
  2017. december 18
  megtekintések3899
  A belföldre szervezett utak pénztárcakímélőbb megoldásnak számítanak, emellett a rég nem látott rokonokkal is könnyebben megszervezhető a találkozás! Így például Hajdúszoboszló és környéke a téli időszakban is bőven tartogat programokat a család minden tagja számára, de ha ennyi nem lenne elég, íme, néhány indok, hogy miért szervezzétek belföldre a téli kikapcsolódásotokat:
 • Hajdúszoboszló és környéke a közvélekedéssel ellentétben télen is nagyszerű programokat kínál az ide látogatóknak!
  2017. december 01
  megtekintések5579
  December hónapban a következő programok zajlanak le a városban és környékén, amelyekből minden korosztály megtalálhatja a neki tetszőt.
 • Túrázás Hajdúszoboszlón
  2017. november 28
  megtekintések4045
  A túrázás, városnézés a legideálisabb az őszi évszakban, hiszen nincs túl meleg, de még nem vacogunk a mínuszokban sem, ráadásul az őszi táj és a város fényei is gyönyörűek ebben az időszakban.
  Azonban nem árt felkészülni pár dologra, hogy a túrázás valódi élmény legyen!
 • 10 dolog, amit nem tudtál Hajdúszoboszlóról
  2017. november 23
  megtekintések4206
  Hajdúszoboszló városának rengeteg eseménye, szereplője és érdekessége van, amelyet hosszú órákig lehetne sorolni.
  Mi most ebben a cikkben összeszedtük a 10 legérdekesebbet!
 • Érdekfeszítő adalékok Hajdúszoboszló történelméhez
  2017. november 15
  megtekintések4116
  Hajdúszoboszló város története a régmúltra tekint vissza, amelyet nagyban meghatároz, hogy három táj találkozik a város földrajzi elhelyezkedésénél:
  • a Hortobágy,
  • a Hajdúhát,
  • valamint a Sárrét-Berettyó vidéke.
 • Hasznos applikációk, ha Hajdúszoboszlón jársz
  2017. november 06
  megtekintések4223
  A hagyományos városnézésnek megvan a maga bája: a térkép, a turisztikai kiadványok segíthetnek, hogy az összes látványosságot és műemléket sikeresen végigjárhassuk. Azonban a 21. század új technikai megoldásokat követel, ezért a turizmusban is fejlődik a hagyományos térképes városnézés mechanikája is.
 • Íme, az igazi hajdúsági ételek
  2017. október 30
  megtekintések4567
  A hajdúsági ételek kínálata igazán széles: a gabonából, hüvelyesekből készült ételek mellett megtalálhatóak a levesek, a burgonyás ételek, a parázshús és a pörkölt. Az ételek többsége általában szabadtűzön elkészíthető, ezért az ételek még manapság is jó hangulatot teremtenek egy-egy kerti parti vagy családi összejövetel alkalmával.
 • Horgásszon Hajdúszoboszló közelében!
  2017. október 20
  megtekintések4102
  Hajdúszoboszló rengeteg látnivalót kínál a turistáknak az év minden szakában. A különböző fesztiválok és vendéglátóhelyek sokszínűsége mellett itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. A gyógyulni vágyók évről évre felkeresik Hajdúszoboszlót. A családosok és a fiatalok kedvenc kikapcsolódási lehetősége pedig az Aquapark, ahonnan felejthetetlen élményekkel térhetnek majd haza.
 • Utazás szállásfoglalás nélkül
  2017. október 12
  megtekintések4027
  Az utazás rengeteg felmerülő kérdéssel és megoldásra váró problémával jár. El kell döntenünk, hogy hová utazunk, mikor, kivel, hogyan, mennyi időre, hogyan töltjük majd el ott az időt, milyen programokat szervezzünk, és milyen szállást válasszunk. Ha a fenti kérdésekre választ kaptunk, még akkor is van egy: lefoglaljuk-e a kívánt szálláshelyet?
 • Gyógyturizmus Hajdúszoboszlón
  2017. október 05
  megtekintések4490
  A hajdúság fővárosa, Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb fürdőváros Magyarországon. Közkedvelt mivolta határainkon is túlmutat, hiszen számos német, osztrák, lengyel, orosz és szlovák turista keresi fel évről évre. Ez az úti cél minden pihenni vágyót kielégít: kedvez az aktív és a passzív pihenés kedvelőinek is.
 • Őszi programok Hajdúszoboszlón és környékén
  2017. október 02
  megtekintések4191
  Hajdúszoboszló és környéke ősszel is változatos programokat kínál az ide látogatóknak. Hajdúszoboszlói apartmanunk a város szívében található, így könnyen megközelíthetőek az ősszel zajló rendezvények, míg a környékbeli programok is könnyedén elérhetőek egy 20-30 perces autóút alatt.
 • Miért érdemes ősszel nyaralni?
  2017. szeptember 21
  megtekintések4162
  Az emberek többségében még mindig az a tény van rögződve, hogy a nyaralás csupán nyáron lehetséges. Belföld vagy külföld, de június és augusztus vége között gondolkozunk.
 • Hajdúszoboszló térsége is csodaszép
  2017. szeptember 17
  megtekintések4195
  Az Alföld egyik legnépszerűbb fürdővárosa igazi látnivalónak számít nemcsak országunkban, hanem külföldön is. Rengeteg turista látogat ide évről évre, nem hiába: a kivételes termálvízzel rendelkező Hajdúszoboszló az aktív és a passzív pihenés imádóinak is kedvez.
 • Júliusi gyerekprogramok Hajdúszoboszlón
  2017. július 14
  megtekintések4142
  Hajdúszoboszlói apartmanunk közelségében kiváló júliusi programok állnak a gyerekek és szüleik rendelkezésére. Alábbi összefoglalónkban mutatunk is belőlük néhányat.
 • Melyik évszakban a legjobb Hajdúszoboszlóra látogatni?
  2017. április 11
  megtekintések4167
  A nyüzsgő hétköznapok mókuskerekében igazi felüdülésnek számít minden egyes pihenéssel töltött nap, amikor csak önmagunkra és szeretteinkre figyelhetünk.

  Hajdúszoboszló ehhez nyújthat tökéletes környezetet az év bármely részében, hiszen minden szezonban találhatunk olyan programot, amely bármely korosztály tagjainak kellemes kikapcsolódást jelent. Hajdúszoboszlói apartmanjaink pedig valamennyi évszakban vendégeink rendelkezésére áll.
 • Hajdúszoboszlói látnivalók
  2017. április 06
  megtekintések5000
  Hajdúszoboszló nemcsak a fürdés városa, hanem önálló történelmi értékekkel is bír!

  Fedezzétek fel ezeket együtt, évszaktól függetlenül! Tegyetek nagy sétákat parkjainkban, a megannyi kedves suhogó fák között, éljetek a város adta aktív és nyugodt időtöltéssel.

  Hajdúszoboszló minden korosztály számára idilli szállást ad, az egész éves szerteágazó programokról nem is beszélve!
 • Milyen az ideális szálláshely a családosok számára?
  2017. március 16
  megtekintések4089
  Mitől családbarát egy szállás?
  Gyerek-, családbarát szállásnak nevezhetjük azokat a szálláshelyeket, amelyek biztosítják a felnőttek nyugodt pihenését, emellett a gyermekek is játszva, szórakozva tölthetik el idejüket. Több szolgáltatás áll rendelkezésre, melyek biztosítják minden korosztály részére a szórakoztató, nyugodt időtöltést.

  Hajdúszoboszlói apartmanjaink kialakítása során fontos szempont volt, hogy családok számára is minden igényt kielégítő felszereltséggel lássuk el.
 • Szállásfoglalás az Armada Apartmanban
  2017. március 03
  megtekintések4171
  Minden amit tudni szerettél volna a szállásfoglalásról, és lemondásról a hajdúszoboszlói Armada Apartmanokat illetően.

  Tudd meg mennyi foglalót kell fizetned, mikor, és hogy hogyan mondhatod le a foglalásodat.

  További kérdéseid vannak? Írj nekünk bátran a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül!
 • Hajdúszoboszló: a tökéletes választás pároknak
  2017. március 01
  megtekintések4125
  Ugye te is elképzelted már a tökéletes nyaralásotokat a pároddal? Hosszú naplementéket egy tóparton ülve, végtelen sétákat kéz a kézben egy árnyas fasoron, néhány lopott, közös órát, amikor csak egymásra figyeltek.
  A mai rohanó világban nagyon fontos, hogy olyan úticélt válasszatok, ahol csendes környezetben egymásra tudtok hangolódni, el tudjatok szakadni a hétköznapoktól. Ehhez tökéletes helyszín lehet számotokra Hajdúszoboszló ahol az aktív és a nyugodt pihenéshez is találtok mindkettőtökhöz illő programot.
 • Programok 2017-ben Hajdúszoboszlón
  2017. február 28
  megtekintések4279
  A tökéletes tavaszi, nyári, őszi vagy téli programot keres, Hajdúszoboszló tökéletes választás lehet!

  Szállásunktól könnyedén, akár gyalog is megközelíthető bármilyen program helyszíne.

  A teljesség igénye nélkül íme egy kis ízelítő a hajdúszoboszlói programokból.