Menü
 • Gyógyuljon Ön is Hajdúszoboszlón!
  2018. március 07
  megtekintések4475
  Ha kipihenné az óévet, vagy szeretné egészségesebben kezdeni az újat, akkor ajánljuk Önnek a Hajdúszoboszlói gyógyvizet!
 • AJÁNDÉKOZZ HAJDÚSZOBOSZLÓI KIKAPCSOLÓDÁST KARÁCSONYRA!
  2017. december 04
  megtekintések3777
  Nem tudod, hogy mit ajándékozz szeretteinek Karácsonyra, ami egyszerre hasznos ajándék és egyben emlékezetes? Ajándékozz idén élményt a tárgyak helyett!
 • Gyógyturizmus Hajdúszoboszlón
  2017. október 05
  megtekintések4345
  A hajdúság fővárosa, Hajdúszoboszló az egyik legnépszerűbb fürdőváros Magyarországon. Közkedvelt mivolta határainkon is túlmutat, hiszen számos német, osztrák, lengyel, orosz és szlovák turista keresi fel évről évre. Ez az úti cél minden pihenni vágyót kielégít: kedvez az aktív és a passzív pihenés kedvelőinek is.
 • Mire figyeljünk a strandolás alatt?
  2017. augusztus 31
  megtekintések4183
  Létezik pár alapszabály, amiket mindenképpen érdemes betartani a nyaralás alatt, illetve ha napokon keresztül strandolunk. A pihenés megkeserítője is lehet, ha nem figyelünk eléggé.
 • Mire kell odafigyelnünk a napozásnál?
  2017. július 06
  megtekintések3864
  A napozásnak vannak aranyszabályai, amit mindenképp be kell tartanunk, ha nem akarunk leégni, illetve szépen, egyenletesen szeretnénk lebarnulni. Ha gyerekkel utazik az ember, akkor bőrük érzékenységére is különösen oda kell figyelni.
 • A szoboszlói víz csodákra képes
  2017. június 30
  megtekintések4052
  Hajdúszoboszló messze földön híres arról, hogy gyógyvízének hatása kimagasló egészségjavító hatással rendelkezik. A hazai és az európai gyógyvizek különleges gyöngyszemét képezi. Napjaink látogatható gyógyfürdője az 1900-as évek elején nyitotta meg kapuit, és azóta is várja a gyógyulni és pihenni kívánókat. A Hajdúszoboszló alatt elterülő víztenger összetétele rendkívül egyedi, amit kutatások is igazoltak.