Menü
 • Gasztronómiai élvezetek Hajdúszoboszlón a hajdúsági ízek fesztiválján
  2018. március 12
  megtekintések3624
  Három napos rendezvénnyel várja a látogatókat a Hajdúsági Ízek Fesztiválja Hajdúszoboszlón!
  Ismerje meg a hajdúság ízeit egy fantasztikus hangulatú fesztivál keretében!
  A fesztivál célja, hogy megismertesse a hajdúság ízeit, receptjeit, fogásait tradicionális és modern köntösbe csomagolva.
 • Egy családi nyaralás alatt is könnyen elkészíthető recept: a tormás-sajtos sonkatekercs
  2018. február 22
  megtekintések3965
  Hajdúszoboszló az egész család kikapcsolódásáért!
  Ha a tavaszi időszakban kedvünk támad egy egyéni, páros vagy épp családos kirándulásra, nagyszerű ötlet lehet Hajdúszoboszló. A szezonális programokon túl, ahol kicsik és nagyok is önfeledten szórakozhatnak, számtalan más, idénytől független programban vehetünk részt.
 • 5 TÉLI RECEPT – BIZTOS SIKER A TÉLI HIDEGBEN!
  2017. december 28
  megtekintések3687
  A téli időszakban inkább a könnyen elkészíthető, forró levesek azok, amiket szívesen fogyasztunk egy hideg, téli nap után. Öt olyan receptet gyűjtöttünk össze, amelyeket egy téli nyaralás során, hajdúszoboszlói szállásainkon is könnyen elkészíthetőek az ott található eszközök segítségével.
 • Íme, az igazi hajdúsági ételek
  2017. október 30
  megtekintések4331
  A hajdúsági ételek kínálata igazán széles: a gabonából, hüvelyesekből készült ételek mellett megtalálhatóak a levesek, a burgonyás ételek, a parázshús és a pörkölt. Az ételek többsége általában szabadtűzön elkészíthető, ezért az ételek még manapság is jó hangulatot teremtenek egy-egy kerti parti vagy családi összejövetel alkalmával.
 • Hogyan ússzuk meg olcsón az étkezést a nyaralás alatt?
  2017. augusztus 13
  megtekintések3931
  A nyaralás nemcsak a gyerekek számára jelent kikapcsolódást, hanem a felnőtteknek is. Kiszakadni a mindennapi élet szürkeségéből pár napra, esetleg egy-két hétre fokozott hatással lehet szervezetünkre is. Ilyenkor nem olyan a napirend, mint egy átlagos hétköznap, felborul a napi rutin.
 • Mit is együnk nyáron?
  2017. július 02
  megtekintések3831
  A nyári melegben a legtöbb ember étvágya csökken, nem igazán kívánjuk a nehéz, robosztus ételeket, illetve nem is igazán egészségesek.
  Hajdúszoboszlói apartmanunk konyhájának felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást.
 • Mi található meg apartmanjaink konyhájában? Mutatjuk!
  2017. június 28
  megtekintések3833
  Hajdúszoboszlói szálláshelyeink felszereltsége igazán alapos, lehetővé teszi a kényelmes és a kellemes kikapcsolódást. Mutatjuk, hogy egyes apartmanjainknál mivel számolhatnak vendégeink. Részletekben gazdag leírást cikkünkben olvashat.
 • Hogyan grillezünk „okosan”?
  2017. április 03
  megtekintések4237
  A grillezés eredetileg azt jelenti, hogy az ételt nyárson, rácson vagy rostélyon sütjük meg. Hamarosan itt a nyár, a nagy meleg. Aki sokat főz, tudja, hogy milyen rossz a kánikulában a tűzhely mellett állni. A legmelegebb évszakban ezért is tökéletes kültéri program a grillezés. Mi a hajdúszoboszlói szálláshelyeinken erre lehetőséget is kínálunk!

  Neked is eszedbe szokott jutni, hogy milyenek voltak a régi táborozós, szalonnasütős időszakok? Bizony, sokunkat elszokott önteni a nosztalgia, ezért ne légy rest és vegyél részt te is egy igazi szuper családi sütögetésen a nyaralásod alatt! Nem tudod, hogyan kezdj neki? Segítünk!